Over Joshua

In het kort:
Maatschappelijke betrokkenheid vind ik belangrijk, dus ik maak geregeld content voor de stichtingen Community Land Trust Bijlmer en The Integral School. Ook begeleid ik een vluchteling van 12 jaar oud, door samen met hem vlogs te maken. Erg leuk om te doen!

Waarom Presenteren & Content Creatie?

Het klinkt misschien alsof dit creatieve werk me op het lijf geschreven is. Dat is ook wel zo, maar dat was voor mij niet altijd van zelfsprekend. Na de middelbare school heb ik bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit, met als doel om in corporate consultancy te gaan. Toen ik na mijn bachelor een tussenjaar nam om stage te lopen bij een grote corporate, realiseerde ik me dat een werken voor een ‘groot bedrijf’ van 9 tot 5 het niet mij was. Ik heb daar veel geleerd, maar heb daarna wel besloten om m’n passie na te jagen.

Tijdens mijn studietijd heb ik me veel beziggehouden met filmpjes en vlogs maken en het liefst zou ik dit gewoon altijd doen! Dus in plaats van mijn initiële plan te volgen en terug te gaan naar school voor een master, besloot ik gelijk voor mijzelf beginnen als content creator. Heel veel hard werken, creativiteit en een vleugje geluk (hoewel ik niet echt in geluk geloof 😉) hebben ervoor gezorgd dat ik dit nu full time kan doen.

Commercials

MENTOS OCCASIONS 2020
Volkskrant Voorjaarscampagne
MONA | Houd een plekje vrij voor Mona OOPS!
Kieskeurig.nl | Tips om je telefoongeheugen te beheren

Even samen sparren?

06 4000 23 20

Email info@joshuaalagbe.com